Make-up Studio by Gulana


Make-up
Studio

Make-Up Artist Gulana Hebibova

Het gebruik van make-up kan je net dat zetje in de rug geven waardoor je je beter voelt, zelfverzekerder overkomt en de aandacht op je weet te vestigen. Dit moet natuurlijk wel de juiste make-up zijn die de gewenste uitstraling geeft en die goed bij je past dan ben je bij Beauty by Gulana aan het juiste adres.

Training by Gulana

Make-Up Cursus

Tarieven

Beauty by GUlana biedt cursussen en opleidingen die ideaal zijn om in een korte tijd veel make-up technieken te leren én toe te passen in de praktijk. De cursus is zeer geschikt voor iedereen die wil kennismaken met het vak visagie, maar ook uitermate geschikt voor kappers, schoonheidsspecialisten, fotografen of professionals die werkzaam zijn in de cosmetica branche.

Prijslijst 2024

Make-Up Tarieven

Tarieven
Bij Beauty by Gulana werken we uitsluitend met professionele producten van Matrix.

De producten van Matrix respecteren het haar zoveel mogelijk, de kleuren houden lang aan en je haren zien er mooi en natuurlijk uit met een schitterende glans. Alle producten die we gebruiken zijn verkrijgbaar in onze studio.

Afspraak maken

Beauty by Gulana Trainingen

Visagie Cursus


Deze compacte cursus is ideaal om in korte tijd veel make-up technieken te leren én toe te passen in de praktijk. De cursus is zeer geschikt voor iedereen die wil kennismaken met het vak visagie, maar ook uitermate geschikt voor kappers, schoonheidsspecialisten, fotografen of professionals die werkzaam zijn in de cosmetica branche. Als de cursus is voltooid, ontvang je een certificaat.

Prive les (1 dag)

Er kan gekozen worden voor 1 van de onderstaande cursussen, elke cursus bestaat uit 1 dag. Cursussen kunnen telefonisch of per e-mail aangevraagd worden. De kosten bedragen € 300,-  (ex BTW) per dag en worden op afspraak ingepland.

Arabische make-up (1 dag)

Bridal (1 dag)

Shaping techniek (1 dag)

Voorwaarden Priveles

 

Algemene vaardigheden

Make-up

Contact

Indien u interesse heeft in het volgen van de opleiding Visagie dient u contact op te nemen via het onderstaande formulier.

Prive (1 les) 1 dag € 350,- per persoon
Prive (1 les) 1 dag € 600,- 2 personen

Opleiding / Cursus

PersoonsgegevensContactgegevensBeauty by Gulana Make-up

Dag & avond
make-up


Dag make-up geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. De meeste vrouwen brengen zelf iedere ochtend hun dag make-up aan. Soms is er goede reden om dag make-up door iemand anders aan te laten brengen.

 

Afspraak maken
Afspraak maken

Prijslijst 2018

Tarieven Make-up


Make-up / contouring + wimpers 1 dag € 70,-
Engagement make-up 1 dag € 110,-
Engagement paket (make-up / haar ) 1 dag €220,-
Fotoshoot make-up 1 dag (op aanvraag)
TV& Film make-up 1 dag (op aanvraag)
Catwalk make-up 1 dag (op aanvraag)
Afspraak maken