Hair & Make-Up Artist


Gulana
Hebibova

Beauty by Gulana

Mensen mooier maken is de passie van Gulana Hebibova, Hair, Make-Up & Styling artist. Gelegen in het centrum van Roermond ligt de moderne en klassiek ingerichte salon. Onder het genot van heerlijke sounds en een kopje koffie wordt u geholpen zoals het hoort.

Over Gulana

Over de Make-up Studio

Make-up Studio

Meer info

Over de Hair Studio

Hair Studio

Meer info

About Beauty by Gulana

Hair, Make-Up & Styling Artist Gulana Hebibova


Gulana Hebibova is een haar en make-up styliste geboren in Azerbeidzjan. Als sinds kleins af aan wist Gulana dat ze passie had voor haren en make-up, deze passie heeft ze overgenomen van haar moeder, Nezaket Novruzova. Haar moeder had haar eigen kapsalon in Azerbeidzjan waar Gulana op jonge leeftal al de fijne kneepjes van het vak leerde. Op elf jarige leeftijd moest zij en haar familie vluchten uit Azerbeidzjan naar Nederland. Hier heeft ze haar kappersopleiding succesvol afgerond in Leeuwarden. Tijdens de opleiding wist ze de eerste plek te winnen voor haarcreatie. Na het afronden van haar opleiding is ze naar Amerika gegaan om diverse cursussen te volgen.

Na het terug keren uit Amerika besluit Gulana een mooie stap te nemen; een eigen kapsalon. Op 8 augustus 2010 ,op haar twintigste verjaardag, maak ze haar droom waar. Ze opent in Leeuwarden de deuren van haar eigen zaak genaamd: Beauty By Gulana. Na 2,5 jaar besluit Gulana haar zaak te verhuizen naar het hartje Roermond. Ze is naast kapster ook bezig als haar en make-up styliste en houdt ze zich bezig met modellenwerk. In 2016 heeft Gulana haar diploma gehaald voor permanente make-up en als MHP-artiest.

Ervaringen:

2015: Seminar voor make-up in Turkije
2015: Medeorganisator IMI Models
2015: Men Universe Nederland
2016: Jurylid Men Universe Word in Dominicaanse Republiek / vertegenwoordiger Nederland, Turkije en Azerbeidzjan
2016: Hair & Makeup artist Men Universe World

Modellen:

2016: Seminar voor make-up in Dubai
2016: Beste visagiste in Turkije, Nederland vertegenwoordigd
2016: Hair & make-up artist Miss Teen of Limburg. Model Victoria Bex
2016: Hair & make-up artist Winnares Miss beauty of The Netherlands 2016. Model; Kimberly Xhofleer
2017: Seminar in Duitsland voor haarcoloristen
2018: Hair & make-up artist Miss Teen of Noord-Brabant 2018. Model; Vera Oomen
2019: Jurylid van Miss Beauty of Limburg 2019

Naast haar eigen studio werkt Gulana nationaal en internationaal voor verschillende celebreties en artiesten zowel mannelijk als vrouwelijk.